Bokstavsscheman

Hej!

Under nästan två års tid har jag på denna sida haft mina bokstavsscheman så att de som varit intresserade kunnat plocka hem dem enkelt med ett litet tryck.

IMG_2817

Med anledning av det kommande läromedlet:
Att skriva sig till läsning – bokstavsschema” av Christer Friman.

Som kommer publiceras av Gleerups i början av 2015, så kan jag inte ha mina scheman på bloggen längre. Det strider mot det avtal jag skrivit under.

Boken kommer att vara en idé- och metodbok där alla våra bokstäver får ett kapitel var. Det kommer finnas väl beskrivet hur man kan arbeta med varje schema och vilka uppgifter som är anpassade till just den aktuella bokstaven.  I boken kommer det finnas alla 29 bokstävers scheman i kopieringsunderlag.

Boken är under uppbyggnad och jag hoppas ni kommer vara lika intresserade av den som ni varit av alla mina scheman. Det har varit fantastiskt med all positiv respons ni gett mig under denna tid. Den har sporrat och drivit mig framåt att göra detta läromedel.

Tack för det.

Med varma hälsningar

Christer Friman

(deckarschemana och dinoschemana ligger fortfarande fritt för nerladdning)

 

2 kommentarer till Bokstavsscheman

  1. Pingback: Christer Friman berättar | Skrivboden

  2. anesto62 skriver:

    Hej
    Vi ser att det är många som efterfrågat förslag på bokstavsschema och att du har mailat dem material. Vi skulle gärna vilja ta del av förslag på arbetsgång kring bokstavsarbetet/skriv och läs.. Vi kommer att arbeta med ALS och ELS. Vi har flera elever med språkstörning som är i stort behov av en tydlig arbetsgång och behöver grundligt befästa bokstavsljuden.Tack på förhand!!
    anette.j.stenmark@umea.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.